Donații și renovări în secțiile de Pediatrie

Donații și renovări în secțiile de Pediatrie

Pentru că motivația noastră a fost mereu îndreptată către nevoile copiilor, în noiembrie 2015 am realizat o serie de acțiuni pentru secțiile de pediatrie din spitalele arădene.

Așadar de Ziua Internațională a Prematurității am reușit prin intermediul membrilor asociației care au contribuit cu tot ceea ce a fost necesar, inclusiv cu forță de muncă să realizăm următoarele:

– La Spitalul Matern am oferit 70 prosoape albe de 70/140 cm pt secția de nou născuți și am ținut o conferință pentru mamele aflate acolo! Am promovat alăptarea, îngrijirea corectă a bebelușului și purtarea sănătoasă în sisteme ergonomice!
– La Spitalul Județean de Pediatrie 1 am oferit un pulsoximetru, 3 aparate de aerosoli și 3 saltelute de înfășat în valoare totala de 1700 lei
– La Spitalul Județean de Pediatrie 2, am organizat și realizat lucrări de renovare a celor 6 bai

Am organizat seminarul Bucuria de a fi mamă unde au participat gratuit aproape 150 persoane! Asa cum deja știți, am avut invitați medici și asistente care au vorbit despre importanta alăptării, despre îngrijirea corecta a bebelușului și despre babywearing!