Cazul lui Dominic H.

Cazul lui Dominic H.

Am început anul 2016 cu o altă situație delicată, un alt copilaș aflat în dificultate.

Micuțul Dominic H. născut cu grave probleme de sănătate la Spitalul Louis Turcanu din Timișoara a fost transferat la Clinica Polisano din Sibiu la doar o săptămână de viață pentru a suferi prima sa intervenție chirurgicală. Diagnosticele exprimate au fost: SpinaBifida mielomeningocel și hydrocefalia acuta. După câteva zile petrecute la Terapie Intensivă, medicii au fost încrezători în șansele micuțului Dominic.

Din păcate a fost necesară și a doua intervenție chirurgicală pentru înlocuirea drenului care duce la scăderea presiunii intracraniene. Costurile intervențiilor sunt foarte costisitoare. În acest moment se ridică la 10 000 de euro din care familia deține doar 2000. Asociația Dalia a transferat din donațiile existente 1 000 de euro în prima etapă. Am făcut ulterior cunoscut cazul băiețelului în cadrul grupului pentru a strânge cât mai multe donații și a putea contribui la achitarea cheltuielilor.

Deși familia a trecut prin multe dificultăți, iar Asociația Dalia a contribuit la acest caz cu un total de 9000 de lei, au reușit să depășească cu bine problemele, Dominic s-a întors acasă după 3 operații și a dat dovadă că este un adevărat luptător chiar și la câteva săptămâni de viața.