Cazul lui Eduard D.

Cazul lui Eduard D.

Îl martie 2016 îl cunoșteam pe Eduard D. – 9 ani, este în clasa a 2-a și provine dintr-o familie modesta din Arad. Are 5 frați și o afecțiune de care suferă din naștere. Familia din care provine nu își permită financiar să trateze afecțiunile băiatului.

Vederea lui se degradează pe zi ce trece și a ajuns sa fie aproape orb la ochiul stâng. Diagnosticul său este strabism convergent / ambliopie profundă iar singura soluție pentru el este intervenția chirurgicală.

Am luat legătura cu Clinica Infosan din București, cu dna dr Ciubotariu Andreea și l-am programat în data de 23.03 la consult și operație. Va merge însoțit de tatăl său. Costurile estimate sunt de  maxim 1000 euro și includ: transport tren, 1 noapte cazare în București, consult și operație.

Prin documentele justificative puse la dispoziție membrilor asociației și ajutorul cerut în cadrul grupului Asociația Dalia, am reușit să achităm pentru Eduard costurile menționate și chiar să îl vedem după operație. Rezultatul a fost foarte bun iar Eduard a văzut cu ambii ochi pentru prima dată în viața lui.