Testimoniale din partea cadrelor medicale

Testimoniale din partea cadrelor medicale

“Pentru noi, colectivul clinicii de Pediatrie II, Asociația Dalia este un partener deosebit în acțiunea de reabilitare și dotare a clinicii. Rreabilitarea grupurilor sanitare și a unor saloane a schimbat fața ambientală a secției noastre. Seriozitateaa, rapiditatea și calitatea amenajărilor a dus la respectul și considerația colectivului față de membrii asociației. Vă mulțumim și în numele pacienților nosțri.”

Prof. dr. Dorin Lazăr-Șeful Clinicii De Pediatrie Arad

 

“Cu toții ne dorim o lume mai bună, o lume cu mai multe zâmbete și bucurii, o lume fără boli și stres. Din păcate, există boli, există suferință și noi încercăm să-i ajutăm pe micuții pacienți, să fim alături de ei și de părinții lor.

Este foarte important ca, pe perioada internării atât copii cât și părinții să beneficieze de condiții decente și confortabile. În acest sens ne-a ajutat Asociația Dalia, căreia doresc să îi mulțumesc pentru toate proiectele realizate pe secția Pediatrie II, pentru inițiativele frumoase cu finalizare rapidă și pentru seriozitate.

Mulțumim în numele pacienților noștri și a familiilor lor care beneficiază de proiectele realizate pe secția noastră.”

Dr. Viorica Lazăr Leordean- Medic primar Pediatrie Arad

 

“Colaborarea sectiei Neonatologie a SCJU Arad cu Asociatia Dalia a inceput in urma cu aproximativ 7 ani, in 2014, cand am sarbatorit impreuna Ziua Mondiala a Prematuritatii. Doamna Madalina Cimpoies, o persoana foarte implicate si carismatica, impreuna cu colaboratorii, au facut donatii mamelor de copii nascuti premature si s-au implicat in campanii de informare si sustinere a parintilor bebelusilor premature.
Ulterior, colaborarea noastra a continuat prin sponsorizari cu echipamente medicale modern utilizate in compartimentul de Terapie Intensiva a sectiei de Neonatologie, unde se ingrijesc atat nou-nascuti prematuri, cat si nou-nascuti la termen, cu probleme de sanatate. In numele micilor nostri pacienti, le suntem profund recunoscatori! “

Dr. Angelica Filimon, Medic primar Neonatologie – Sef sectie