Tombolă caritabilă organizată pentru Dariana

Tombolă caritabilă organizată pentru Dariana

Dariana, fetița de 4 ani care suferă de cancer are nevoie de noi pentru a putea efectua un transplant de măduvă în Germania.

Costurile acestui sunt transplant sunt extrem de mari, așadar Asociația Dalia a făcut din nou apel la membri săi pentru ajutor financiar dar am dorit să organizăm și o tombolă pentru că termenul a fost scurt iar viața micuței Dariana a depins de ajutorul nostru.

Tombola s-a desfășurat astfel, un bilet=10 lei iar premiile oferite au fost dintre cele mai diverse: de la seturi de bijuterii, la cărți, la servicii de înfrumusețare, ședințe foto.

Prin sprijinul prietenilor noștri și a tuturor oamenilor sufletiști care au avut posibilitate să se implice în această tombolă caritabilă am reușit să strângem pentru acest caz aproape 2500 de euro. Din contul asociației am mai donat încă 1000 de euro iar astfel am putut transfera pentru transplantul de măduva al Darianei suma de 3500 de euro.

Cazul Dariana rămâne în continuare în atenția noastră. Urmărim întreaga sa evoluție medicală iar detaliile plăților sunt postate pe grupul închis Asociația Dalia.