Cazul Anei

Cazul Anei

Pe Ana am cunoscut-o tot la Spitalul Louis Turcanu din Tm. Era colegă de salon cu Dariana. Despre ea am aflat că este o fetiță de 10 ani cu același diagnostic crunt: cancer. Pe lângă tratamentul agresiv cu citostatice, mai primește un tratament medicamentos care costă 1000 lei/luna. Această suferă de mai multe afecțiuni grave, provine dintr-o familie modestă care a suferit deja moartea unui copil-fratele Anei.

Pentru Ana plătim lunar tratamentul medicamentos în valoarea de 1000 de lei și i-am rămas aproape și în pentru alte nevoi. La prezentarea cazului au existat persoane care au dorit să se implice și mai mult și au donat în contul mamei Anei o sumă de bani strânsă de ei.

Actualizare caz: Ana are nevoie urgentă de niste injecții speciale care nu se gasesc in tara (imunoglobulina umana), atât de vitale in tratamentul ei curent, cat si in timplul transplantului de maduva care va avea loc in cateva zile la Spitalul Louis Turcanu din Tm. Costurile acestei proceduri dar și a tratamentului continuu de care are nevoie micuța se ridică la 700 euro/lună. Familia ei este deja depășită de situație. Am strâns pentru Ana bănuți și am efectuat plăți pentru tratamentele ei în mai multe luni.

Actualizare 2: Din păcate în decembrie 2018 am aflat de la mama Anei că aceasta a pierdut lupta cu boala și s-a dus în Raiul Copiilor.