Testimoniale părinți

Testimoniale părinți

“Bunatatea si respectul ne definesc ca oameni, iar intr-un mediu in care aceste calitati se intalnesc din ce in ce mai rar, consider ca dorinta de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin innobileaza fiinta umana.

Va scriu , stimati sponsori si deosebita Asociatie Dalia, pentru a va transmite multumiri din partea lui Cristinel si din partea noastra, parintii lui, pentru efortul financiar depus, dar mai ales pentru marinimia sufletului de care ati dat dovada prin fapta dumneavoastra.

Incerc sa gasesc cuvintele potrivite pe care le-as putea adresa in semn de multumire. Constat, insa, ca ele nu sunt de ajuns si nu ar putea niciodata inlocui efortul si spijinul dumneavoastra. Dar recunostiinta e fireasca si omeneasca, iar un simplu “multumesc”rostit sincer si din tot sufletul ar fi una din caile prin care pot sa-mi exprim bucuria si implinirea ca ne-ati fost alaturi.

Sincere multumiri si urari numai de bine!”

mama lui Cristian, diagnosticat cu paralizie cerebrala

 

“Asociația Dalia a fost de un mare ajutor pentru micuțul meu, Rareș. Le mulțumim din suflet pentru sprijinul oferit și pentru umanitatea de care dau dovadă acești oameni minunați. Vă iubim!”

Anca M.

mama lui Rareș, diagnosticat cu boala Crohn

 

Doresc să  mulțumesc Asociației Dalia și tuturor celor care fac parte din organizație pentru ajutorul acordat fetiței mele. Datorită vouă am reușit să avem continuitate în terapiile necesare Aichei pentru o viață cât mai normală. Aicha beneficiază de terapii atât în țară cât și în străinătate. Tot datorită vouă, am reușit să continuăm terapiile în Barcelona unde progresele sunt vizibile de la o tură la alta, dar din păcate sunt foarte costisitoare. Vă mulțumim din suflet!

Cristian T.

tatăl Aichei, fetița diagnosticată cu paralizie cerebrală