Casa cu 6 copii

Casa cu 6 copii

Un caz special în care au fost implicați foarte mulți oameni cu suflet mare care au contribuit, au donat și chiar au muncit pentru a face mai multe vise-realitate.

Ne-am propus să ajutăm o familie care a cunoscut problemele în toate formele ei. Locuiesc în condiții greu de imaginat, fără utilități într-o cabană în câmp.  Sunt 6 copii și singura sursă de venit este salariul tatălui de 1400 Ron. Cu toate astea, 4 dintre copii merg la școală.

Datorită unor persoane care au cunoscut cazul și au dorit să îi ajute, au obținut o locuință socială. Pentru a putea fi locuită și a le oferi cu adevărat o schimbare ne-am unit forțele și am pus umărul așa cum am putut fiecare să renovăm acea locuință și să o dotăm cu cele necesare.

Am întocmit o listă cu obiecte necesare în cadrul grupului Asociația Dalia, care conțineau de la saltele și veselă la aragaz, mașină de spălat, frigider etc.

La mijlocul lunii decembrie au început renovările cu obiectivul de a preda familiei locuința până la sărbătorile de iarnă. Am avut parte de răspunsuri prompte pentru toate cererile noastre. S-a muncit timp de 3 săptămâni pentru a le împlini visul copiilor de a avea căsuța lor.

În data de 22 decembrie am reușit să finalizăm renovările dar și decorarea căsuței pentru această familie. Au participat membrii fondatori ai asociației și alți prieteni care au vrut să contribuie. Ne-am bucurat că am reușit ce ne-am propus, am mobilatm utilat locuința și am ajutat familia cu: haine, rechizite, un brad impodobit, alimente și alte obiecte necesare în casă.

Le mulțumim tuturor celor care au donat, au muncit și au ajutat! Împreună, am făcut o minune!

 

Șase copii din Arad așteaptă, în frig, o minune de Crăciun! Tu le poți fi minunea!