Astazi a ajuns la noi vestea tulburătoare legata de cazul unei familii din Arad. Pana înainte de sărbători aveau o viata normala, alături de băiețelul lor de 8 ani. Înainte de Crăciun băiețelul a început sa se simtă rău, au fost la mai mulți medici și în final i s-a descoperit o tumoră cerebrală.
În decembrie a fost operat de urgenta în Timișoara, iar a doua zi au plecat cu el la o clinica din Magdeburg Germania. În 2 ianuarie a suferit a doua intervenție chirurgicala (20.000 euro). Este încă în stare grava, la terapie intensiva. 8000 euro costa fiecare săptămână de spitalizare și tratament.

Gândiți-va ca acum 3 saptamani aveau o viata asa ca a noastră. Noi credem ca e normal sa fim sănătoși, sa trăim în rutina de zi cu zi, dar de fapt e o binecuvântare. Haideți sa fim alături de ei și sa ii ajutam măcar financiar. Părinții sunt bulversați, traversează cea mai grea perioada din viață și nu vor sa facă publica povestea lor. De aceea le-am promis ca vom păstra anonimatul.

Va rugam sa donați în conturile Asociației Dalia orice suma. Banii vor fi virați direct clinicii unde sunt internați acum și voi posta ulterior ordinul de plata aici pe grup.

Editare ulterioara:
Băiețelul încă este internat în secția de terapie intensiva. Păstrăm legătură cu familia lui și vom reveni cu vesti de îndată ce le vom afla.

Va mulțumim frumos pentru donații.

Asociația Dalia va achita costurile aferente spitalizării, direct clinicii din Magdeburg în valoare de 8000 euro. Factura este publicată în grupul Asociația Dalia.