Terapii pentru copii

Terapii pentru copii

Copii de toate vârstele, cu probleme grave și diagnostice mult prea crunte pentru copilăria lor:

David R., 5 ani, tetrapareza, Arad
Robert P., 8 ani, tetrapareza, Arad
Ayan M., 4 ani, parapareza, Timisoara
Lois P., 1,4 ani, tetrapareza, Timisoara
Emma C., 7 ani, sindrom hipoton, Timisoara
Aicha T., 10 ani, sindrom distonic diskinetic, Timisoara
Rares Z., 2 ani, tetrapareza, Timisoara
Ana H., 16 ani, tetrapareza, Timisoara
Roberta B., 10 ani, TSA, Alba
Daria E., 10 ani, tetrapareza, Alba

Pe acești copii ii unește suferința, orele parca interminabile de terapii de recuperare și eforturi financiare considerabile pentru părinții lor pentru a susține ani de tratamente.

Pentru ei toți am solicitat ajutor din partea membrilor #AsociațiaDalia

Dorim să le venim în ajutor și sa le asiguram tuturor o sesiune intensiva de 10 zile de terapii de recuperare la Centrul Marisa din Timișoara. Aceste terapii sunt susținute de un terapeut venit special pentru ei din Ucraina. Mulțumim Alice Suttiak, managerul centrului, pentru toată determinarea de a ajuta acești copii. Costurile sesiuni sunt de 13.750 lei. Ne dorim sa reușim sa achitam integral aceasta factura și sa facem o bucurie acestor copii.

Răspunsurile la acestă solicitare au venit prompt din partea membrilor asociației. Primii care s-au solidarizat cu noi în acest proiect sunt cei din Comunitatea Motocicliștilor din Arad (Silviu Dascăl) , cărora le mulțumim mult pentru donație. După aproximativ 2 saptamani am reusit sa achitam integral suma de 13.750 lei. Le mulțumim tuturor pentru donații! Factura se găsește în grupul Asociația Dalia.