Cazul lui Darius

Darius este un baiat de 13 ani din Timișoara. Acesta a suferit un accident în urmă cu un, care i-a schimbat complet viața. Un dulap a căzut peste el, producându-i o fractură de coloană lombară cu deplasare.

A urmat o intervenție chirurgicala, iar coloana lui are acum 2 tije și 8 șuruburi. După această operație a rămas paralizat de la mijloc în jos.

Este elev în clasa a 6-a și se deplasează în scaun cu rotile. Face continuu terapii de recuperare și de puțin timp reușește sa se deplaseze cu cadru de mers. Medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea lui.

In următoarea perioada va urma o alta intervenție chirurgicala la coloana la o clinica din Szeged, terapii istovitoare de recuperare și tratament medicamentos, însă veniturile părinților sunt limitate.

Pentru a putea veni în ajutorului lui Darius, am apelat la grupul nostru și i-am rugat să doneze orice suma în conturile Asociației Dalia. Ne dorim sa trăim alături de el minunea de a merge din nou singur! Va rugam ca donatiile sa le faceti in aceste conturi deschise la Banca Transilvania.

Actualizare caz: toate documentele care atesta veridicitatea acestui caz sunt în posesia Asociației Dalia. Multumim celor care sunt alături de Darius. Prin donatiile dvs, am achitat factura de 5000 lei pentru tratamentul medicamentos.

Actualizare caz 2: Pe Darius am reușit să îl ajutăm cu intervenția chirurgicală la coloană, după care au fost necesare sesiuni intense de recuperare. Am apelat la ajutorul comunității Asociația Dalia și de această dată pentru a putea să îl ajutăm pe Darius. Costurile pentru terapia hipebară la Clinica din Tg Mureș s-au ridicat la 8000 de leu iar tratamentul medicamentos la 5000 de lei.