Scut pentru spitalul din Arad

Scut pentru spitalul din Arad

?️SCUT PENTRU SPITALUL DIN ARAD?️

#AsociatiaDALIA #share #ajutam

Cristina R.- inițiatoarea acestei campanii, solicita mobilizarea pentru achiziția de echipament și materiale de protectie

„*DE CE?*
Din 26 Februarie 2020, Covid-19 e în România. Nicăieri în lume, până la acest moment nu există un antidot.

Deși 95% dintre îmbolnăvirile cu noul virus sunt cazuri ușoare, similare cu o simplă răceală/viroză și doar 5% sunt cazuri grave, posibil mortale, fiecare caz în parte trebuie tratat cu responsabilitate, ceea ce implică, în primul rând, resurse.

Viteza foarte rapidă de răspândire a infecției cu noul Coronavirus consumă în același ritm și resursele spitalelor, deja limitate. State mai bogate și mai bine organizate decât noi au mari probleme în a gestiona criza creată. Sistemul medical din Italia este în pragul colapsului. Nu o spunem noi, o spun chiar ei, medicii, oamenii din sistem. Nici statul român și niciun alt stat nu pot gestiona această criză fără ajutorul cetățenilor săi.

*CE?*
În plină epidemie de gripă și ținând cont de situația internațională actuală, cu o creștere alarmantă a numărului cazurilor de infecție cu COVID-19, spitalele se află în prima linie de acțiune.

*CUM?*
DOTÂND SPITALULUI JUDETEAN ARAD
În cazul în care numărul de cazuri de infecție cu Covid -19 ar crește brusc, spitalul și-ar epuiza rapid resursele: teste de diagnostic, dezinfectanți, echipament de protecție. Iar asta lasă ultima noastră linie de apărare fară nicio apărare. Și pe noi, toți, ne lasă fără nicio speranță.

Așadar strângem bani pentru: echipamente și materiale de protecție!
Pentru acestă cauză, ni s-au alăturat două Asociații din Arad, care se vor ocupa personal de achiziția materialelor sanitare si le vor dona spitalului, cu contract!”

Puteți astfel dona cu specificația ” *pentru materiale sanitare* ” folosind mijloacele puse la dispoziție de una dintre asociații:

ASOCIAȚIA DALIA
CIF: 34385297
Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101
Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101
Cod SWIFT: BTRLRO22
PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com

Societățile care doresc sa facă donații sunt rugate sa trimită email pe asociatiadalia@yahoo.com, și le vom trimite contractul de sponsorizare!

Va mulțumim!
www.asociatiadalia.ro