Alătură-te cauzelor noastre și direcționează 20% din impozitul pe profit!

Alătură-te cauzelor noastre și direcționează 20% din impozitul pe profit!

Fii alături de copii!

Direcționează 20% din impozitul pe profit al companiei tale către copii, fără nici un cost pentru tine!

In cei aproape 7 ani de activitate, Asociația Dalia a ajutat zeci de copii cu probleme medicale din zona de vest a tarii. Prin sprijinul financiar acordat, aceștia au putut beneficia de intervenții chirurgicale, tratamente si terapii de recuperare, atât în tara, cat si in străinătate.

Am fost alături de familii cu venituri limitate, care trăiesc in conditii greu de imaginat. Acestora le-am oferit alimente, electrocasnice, obiecte de mobilier, îmbrăcăminte și rechizite. Sprijinim copiii sa iși continue școala si să ii ajutam să rămână in familiile lor!

Ne bucuram de fiecare data când putem ajuta si obiectivul nostru este fim alături de cat mai mulți copii aflați in nevoie!

Ajuta si tu!

Până la finalul anului, ai opțiunea sa direcționezi 20% din impozitul pe profit al companiei! Legea sponsorizării iți dă dreptul sa alegi ce sa faci cu o parte din taxele pe care trebuie sa le achiți către stat!

Fă o bucurie copiilor cu probleme grave de sănătate sau celor care trăiesc la limita sărăciei si fii alături de ei!

Contactează-ne si iți vom trimite un contract de sponsorizare. Acesta reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit!

Îți mulțumim din suflet pentru fapta ta buna!

Mădălina Cimpoieș
Președinte
Asociația Dalia
Tel: 0727 784 793

Email: office@asociatiadalia.ro
Site: www.asociatiadalia.ro
Loc. Arad, jud. Arad