Susține noul nostru proiect-Adoptă un copil la distanță

Susține noul nostru proiect-Adoptă un copil la distanță

Așa cum am povestit deja, anul acesta debutează cu un nou proiect drag nouă pe care ne dorim să îl înfăptuim de mult timp.

Adoptă un copil la distanță -cel mai recent proiect al nostru își propune recrutarea de oameni dornici de a face o schimbare pentru copiii aflați în situații dificile. Concret ne propunem să facilităm pentru acești copii o „adopție” la distanță prin care oricine poate sprijini lunar unul sau mai mulți copii. Ne dorim ca prin acest proiect copii adoptați la distanță să aibă parte de o viață cât se poate de normală, să meargă la școală și să rămâne aproape de familiile lor.

➸Desfășurare proiect

În această perioadă membri Asociația Dalia vizitează familii pentru a constitui o anchetă socială completă și a afla necesitățile fiecărui copil. Pe măsură ce adunăm date referitoare la cazurilor copiilor vom posta detalii despre aceștia. Pe tot parcursul proiectului vom menține o legătură strânsă atât cu familia cât și cu cadrele didactice pentru a ne asigura că activitatea lor decurge normal și că merg la școală.

➸Cum puteți ajuta?

Vă invităm să ne fiți alături și de această dată pentru că oricine poate adopta un copil la distanță. Sumele donate vor fi folosite pentru a le oferi copiilor ceea ce au nevoie: mâncare caldă, alimente, rechizite școlare, îmbrăcăminte, sprijin și suport pentru continuarea studiilor, acces la servicii medicale. Tot ce trebuie să faceți pentru a contribui activ la acest proiect este să donați orice sumă în conturile Asociația Dalia cu mențiunea adoptă un copil la distanță.

ASOCIATIA DALIA
CIF: 34385297
Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101
Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101
Cod SWIFT: BTRLRO22
PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com

Urmăriți în continuare articolele noastre pentru a vedea evoluția copiilor ajutați prin acest proiect!

Vă mulțumim!