Cazul tânărului Florin

Cazul tânărului Florin

Povestea lui Florin Mureșan, tânărul în vârstă de 28 de ani din Arad o cunoaște multă lume având în vedere mediatizarea. În urma unui accident stupid la piscina, petrecut vara trecuta, Florin și-a fracturat coloana cervicala și a rămas paralizat de la piept în jos.
În tot acest timp a suferit intervenții chirurgicale și multe terapii de recuperare în țară și în străinătate.
În prezent se află la Clinica Bochun din Germania unde beneficiază de o terapie care are rezultate bune.
„Am început tratamentul cu celule stem, iar medicul de la clinica ne-a recomandat sa încercam si robotul CYBERDYNE, care daca ii găsește semnale la picioare se va mișcă, iar daca Florin nu trimite nici un impuls in picioare robotul nu se va mișca! Am început aceasta terapie și minunea a fost când Florin a reușit sa miște robotul! Acesta de îndată ce gasește semnal la picioare i le va intensifica, iar cu trecerea timpului vor fi din ce in ce mai puternice! Are nevoie de 3 luni de tratament cu acest robot și o ședința costa 500€! Cheltuieli pentru o luna se ridică la
13.800€!
Pentru prima luna am reușit să achitam! Suntem la a 4-a săptămâna si semnalele sunt din in ce in ce mai puternice. Nici noua nu ne vine să credem! Trebuie sa mai achitam încă 2 luni și avem nevoie de ajutorul vostru financiar! „ne-a transmis iubita lui Florin care este în permanenta cu el.
Haideti sa îl ajutam pe Florin sa își recapete independenta deoarece acesta nu se poate mișca de la piept in jos!
Vă rugăm să donați orice suma în conturile Asociației Dalia cu specificația #pentruFlorin.
ASOCIATIA DALIA
CIF: 34385297
Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101
Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101
Cod SWIFT: BTRLRO22
PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com
Va mulțumim!
Actualizare caz:
Mulțumim frumos celor care au donat! Am reușit sa îl ajutam pe Florin sa își continue terapiile de recuperare, cu 25.000 lei!