Să îi cunoaștem pe copii

Să îi cunoaștem pe copii

Asociația Dalia este alături de copiii aflati in dificultate. Va prezentam primii 10 copii care fac parte din proiectul – „Adopta un copil la distanta”:
1. #RUTH are 14 ani, este eleva în clasa a 8-a și este campioana națională la un sport. Alături de frații ei, locuiește în chirie doar cu mama lor.
2. #IONELA are 13 ani și este eleva în clasa a 7-a. Abandonata de părinți, este crescuta doar de bunic.
3. #VICTORIA are 7 ani și este în clasa zero. Este crescuta doar de mama și locuiesc pe chirie împreună cu fratele ei.
4. #ESTERA are 9 ani și este în clasa a 2-a. Locuiește in chirie, alături de mama ei.
5. #ISAAC are 11 ani și este elev în clasa a 4-a. Alături de frații lui, locuiește în chirie, mama fiind singurul lor sprijin.
6. #DANIEL are 15 ani și urmează cursurile scolii postliceale. Locuiește în chirie alături de sora mai mica și de mama lor, care ii creste singura.
7. #MARINA are 9 ani și face sport de performanta. Este eleva în clasa a 2-a. Locuiește în chirie, alături de frații ei și de mama, unicul lor sprijin.
8. #TATIANA are 8 ani și este în clasa întâi. Provine dintr o familie cu venituri reduse.
9. #LEEA are 12 ani și este în clasa a 4-a. Locuieste în chirie alături de frații și mama lor, care este unicul lor sprijin.
10. #LIDIA are 12 ani și este eleva în clasa a 5-a. Provine dintr-o familie cu venituri limitate și trăiește în chirie alături de mama și frații ei.
Acești copii minunați au în comun faptul ca sunt elevi, frecventează școală și au rezultate bune la învățătură. Provin din familii monoparentale, cu părinți bolnavi sau nu au părinți, fiind crescuți de rude. Veniturile familiilor sunt reduse, părinții fac eforturi sa le asigure minimul necesar.
Vrem sa fim alături de acești copii! Vrem sa le asiguram îmbrăcăminte, alimente, rechizite și accesul la servicii medicale!
#Adopta și tu un copil!