Curs de resuscitare pentru arădeni

Asociația „Părinți Salvatori” organizează un curs gratuit de prim ajutor adresat tuturor arădenilor. „Tu știi să acționezi corect dacă cineva se îneacă sau suferă un stop cardiac sub ochii tăi?” – întreabă reprezentanții asociației.

Cursul „Părinți Salvatori”, de resuscitare în caz de stop cardio-respirator și salvare în caz de înec se va organiza la Arad în zilele vineri, sâmbătă și duminică, 16-18 aprilie, pentru câte 2 grupe de curs: de la ora 10:00 și de la ora 17:00, cursul este destinat tuturor persoanelor adulte, nu doar părinților.

„Pentru că nimeni nu mai trebuie să se întrebe vreodată: Cum ar fi fost dacă aș fi știut să intervin?!”

Pentru că o persoană (și un copil, în special) SE POATE ÎNECA ORICÂND, nu doar la botez, precum în cazul dramatic al bebelușului de la Suceava…
– Se poate îneca cu lapte de la sân, apă sau ceai.
– Se poate îneca cu salivă sau vomă.
– Se poate îneca cu orice obiect mic pe care îl bagă în gură.
– Se poate îneca cu mâncare.

De asemenea
STOPUL CARDIO-RESPIRATOR poate interveni (în special LA ADULȚI) ca urmare a unor afecțiuni cardiace!

Așadar, cu respectarea tuturor regulilor specifice acestei perioade, va asteptam la Centrul de recuperare Medicala DAVIMA CLINIC în zilele de vineri, sambătă sau duminică, 16-18 Aprilie 2021. Cursurile durează aproximativ 4 ore și încep de la 10.00 și de la 17.00.

Cursul, care ar fi costat în mod normal de 350 RON/persoană, este oferit GRATUIT. Dacă doresc, participanții au posibilitatea să facă o donație către Asociația „Părinți Salvatori” pentru a susține costurile organizării.

Locuri sunt limitate. Pentru înscriere va rugam sa scrieți mesaj pe Whats-up la nr: 0722-43.63.71, cu Numele + data + ora + localitatea (ex. Popa Vasile, 16 Aprilie, ora 17, ARAD)”, spun organizatorii.

Cursurile sunt oferite în parteneriat cu Asociația Dalia și Centrul de recuperare medicala DAVIMA CLINIC.