Apariţii media

Articol in Aradon

Timp de două luni, Asociația Dalia scoate la vânzare tricouri personalizate pentru a ajuta copiii cu probleme medicale.Asociația le propune arădenilor o nouă formă în care se pot implica și pot ajuta pentru ca acești copii să aibă o șansă în plus la tratamentele atât de necesare. Practic, timp de două luni arădenii pot cumpăra tricouri personalizate, iar suma plătită ajunge în conturile Asociației pentru copiii greu încercați.

Articol in Aradon

Mădălina, omul din spatele Asociației Dalia. Dacă ești din Arad este aproape imposibil să nu fi auzit măcar în treacăt despre Asociația Dalia. Cazuri umanitare, cazuri speciale ale unor copii care au nevoie acum mai mult decât oricând de ajutor, și un nume: Asociația Dalia. Dar cine stă în spatele unei asociații care a reușit să aducă zâmbete și fericire pentru zeci de familii? Ei bine, este Mădălina Ioana Cimpoieș. O arădeancă de 33 de ani, care alături de soțul ei, Paul, au decis în urmă cu cinci ani să vină în sprijinul familiilor greu-încercate.

Articol in evz.ro

„Adoptă un copil la distanţă”, un proiect al Asociaţiei Dalia care oferă celor mici şansa la o viaţă mai bună.Un nou proiect iniţiat de către Asociaţia Dalia oferă şansa a unui număr de 10 copii să ducă o viaţă mai bună. Despre ce este vorba?