Screen Shot 2018-02-22 at 22.35.23
Cum puteţi fi alături de noi?
Ne-am propus ca, în fiecare an, să creștem numărul de cazuri în care ne implicăm și să ajutăm cât mai mulți copii. Pentru acest lucru să devină posibil, ajutorul dumneavostră este indispensabil. Ne puteți ajuta să fim alături de cei aflați în nevoie, făcând donații în conturile Asociației Dalia.
Vă asigurăm că banii dumneavoastră vor fi direcționați nemijlocit spre fiecare caz în parte, activitatea celor implicați în asociație nefiind retribuită. Pe lângă donații, persoanele juridice pot redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului, iar persoanele fizice 3,5% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 230. Cea mai simplă modalitate de completare a formular este prin accesarea acestui link : https://formular230.ro/asociatia-dalia
ASOCIAȚIA DALIA CIF 34385297 Cont RO: RO52 BTRL RONCRT0291536101 Cont EUR: RO02 BTRL EURCRT0291536101 Cod SWIFT BTRLR022 Paypal: asociatiadalia@yahoo.com