Alături de copiii
aflați în nevoie
Donează
#Despre Noi

Cum a luat naștere Asociația Dalia?

“Ideea acestui proiect ne-a venit în decembrie 2013, pe holurile Spitalului Matern Bega din Timișoara, în timp ce soțul meu astepta vești despre mine și fetița noastră, Dalia, care se năștea prematur. Deși a venit pe lume mult mai devreme decât trebuia, la doar 33 săptămâni, a fost perfect sănătoasă. Pentru acest lucru, îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi și am decis să ne implicăm în ajutorarea copiilor care trec prin greutăți, în special a celor cu probleme de sănătate și care provin din famili cu venituri financiare limitate.


Ne bucurăm că în jurul nostru am reușit să conturăm o comunitate de oameni cu suflet mare, oameni de afaceri, persoane care locuiesc în afara țării, dar și foarte mulți oameni cu venituri medii, care nu rămân indiferenți la nevoile acestor copii și contribuie financiar periodic, pentru a reuși să ajutăm cât mai multe cazuri. Din punctul meu de vedere, să ajuți un copil suferind este o datorie morală.” Mădălina Cimpoieș-Președinte Asociația Dalia

a

Cazuri

Ne-am propus ca în fiecare an să creștem numărul de cazuri în care ne implicăm și să ajutăm cât mai mulți copii.

 Adoptă un copil

Cei care doriți sa fiti aproape de acești copii, o puteți face donând orice suma în conturile Asociației Dalia.

Evenimente caritabile

Pe lângă ajutorul financiar oferit copiilor, am decis să ne implicăm și în comunitatea locală în care trăim.

#Donaţii

Sume angajate în proiecte

#Donaţii

Cum puteți fi alături de noi?

Ne-am propus ca în fiecare an să creștem numărul de cazuri în care ne implicăm și să ajutăm cât mai mulți copii. Pentru ca acest lucru să devină posibil, ajutorul dumneavoastră este indispensabil. Ne puteți ajuta să fim alături de cei aflați în nevoie, făcând donații în conturile Asociației Dalia.
Vă asigurăm că banii dumneavoastră vor fi direcționați nemijlocit spre fiecare caz în parte, activitatea celor implicați în asociație nefiind retribuită. Pe lângă donații, persoanele juridice pot redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului, iar persoanele fizice 3,5% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 230.

PARTENERI