Centrul de recuperare
pediatrică
Vezi detalii
#Despre Noi

Asociația Dalia susține întreaga activitate a Centrului de Recuperare Pediatrica DALIA, exclusiv din donații și sponsorizări.

Centrul de Recuperare Pediatrica DALIA se adresează copiilor cu afectiuni severe de sănătate. Oferim terapii de recuperare medicală: kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical, Terapia VibraMoov, Terapia ShockWave, Terapia Vojta, logopedie, terapie ocupationala, etc. Oferim cazare pentru cei din afara orasului, care vin în sesiuni de recuperare de câte 2 săptămâni.
#Donaţii

Cum puteți fi alături de noi?

Ne-am propus ca în fiecare an să creștem numărul de cazuri în care ne implicăm și să ajutăm cât mai mulți copii. Pentru ca acest lucru să devină posibil, ajutorul dumneavoastră este indispensabil. Ne puteți ajuta să fim alături de cei aflați în nevoie, făcând donații în conturile Asociației Dalia.
Vă asigurăm că banii dumneavoastră vor fi direcționați nemijlocit spre fiecare caz în parte, activitatea celor implicați în asociație nefiind retribuită. Pe lângă donații, persoanele juridice pot redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului, iar persoanele fizice 3,5% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 230.

#Noutăți

Vezi ultimele noutăți

PARTENERI