Testimoniale colaboratori

„Multumesc frumos doamnei Madalina Ioana Cimpoies, presedintele Asociatiei Dalia care a sprijinit o familie din Arad cu sase copii, oferindu-le o mașina de spălat nouă acum trei saptamani și înaintea sarbatorilor de iarnă le-a oferit trei paleți de lemne.
MULT SUCCES IN DERULAREA PROIECTELOR SOCIALE!”

Valentin C.

“Am norocul sa-I cunosc personal pe sotii Cimpoies, sa le cunosc familia si ma simt onorat sa colaborez ori de cate ori pot cu Asociatia Dalia condusa de ei. Vreau sa marturisesc ca am ramas placut surprins de modul in care stiu ei sa duca la bun sfarsit o actiune caritabila.
In baza unui contract de sponsorizare, am facut platile in contul Asociatiei Dalia, cu gandul ca ei isi vor face treaba si ca mai apoi voi afla ce s-a intamplat in cazurile sociale care au beneficiat de ajutor. Insa, in scurt timp, m-am trezit ca primesc un plic din partea asociatiei, care pe langa multumirile de rigoare legate de sprijinul meu, continea si un raport detaliat cu privire la sumele de bani incasate de asociatie.
Am ramas placut surprins sa constat ca acesti oameni, pe langa faptul ca isi rup din timpul lor liber, din timpul alocat familiilor lor pentru a ajuta personae straine aflate in dificultate, isi fact timp si pentru sustinatorii lor materiali si le prezinta rapoarte pentru fiecare actiune in parte. Acest lucru m-a facut sa-i apreciez si mai mult si sa decid sa fiu alaturi de ei cu cea mai mare incredere, fara teama ca banii nu ar fi cheltuiti conform destinatiei gandite de mine.
Madalina, Paul si voi, toti ceilalti implicate in Asociatia Dalia, va multumesc pentru ce faceti si va asigur ca mereu voi fi alaturi de voi.”

Florin Deznan, director general RDF

“O adevarata admiratie pentru oameni implicate, care dedica din sufletul si timpul lor pentru scopul nobil de a ajuta semenii. In plus, dupa cum s-a dovedit de-a lungul timpului, Asociatia Dalia inseamna pentru noi incredere ca proiectele propuse sunt materializate si puse in practica.”

Oana Varadi, Marbeto srl