Donează

Cum puteţi fi alături de noi?

Ne-am propus ca în fiecare an să creștem numărul de cazuri în care ne implicăm și să ajutăm cât mai mulți copii. Pentru ca acest lucru să devină posibil, ajutorul dumneavoastră este indispensabil. Ne puteți ajuta să fim alături de cei aflați în nevoie, făcând donații în conturile Asociației Dalia.
Vă asigurăm că banii dumneavoastră vor fi direcționați nemijlocit spre fiecare caz în parte, activitatea celor implicați în asociație nefiind retribuită. Pe lângă donații, persoanele juridice pot redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului, iar persoanele fizice 3,5% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 230.
Cum puteți ajuta?
⏩ Donând orice suma în conturile Asociației Dalia deschise la Banca Transilvania:
CIF 34385297
Cont RO: RO52 BTRL RONCRT0291536101
Cont EUR: RO02 BTRL EURCRT0291536101
Cod SWIFT BTRLR022
⏩ Direcționand 3,5% din impozitul aferent anului 2020, dacă ați fost angajat. Solicitați formularul și contractul la adresa de e-mail: office@asociatiadalia.ro
⏩ Direcționand 20%din impozitul pe profit al societății dvs. Solicitați formularul și contractul la adresa de e-mail: office@asociatiadalia.ro
⏩ Donând prin PayPal: asociatiadalia@yahoo.com

 

 

Tricouri cu suflet

Am demarat o noua campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu probleme medicale, intitulata „#TricouriCuSuflet.
Aceasta campanie a pornit din initiativa familiei Judea, Alin si Ronela, care în urma cu 3 ani au trecut prin cea mai mare incercare a vieții, pierderea fiului lor Andrei.
„Broderie si un vis” va broda tricouri cu sigla Asociației Dalia, iar pe mâneca veți găsi brodata litera „A”, în amintirea iubitului Andrei!
Banii obținuți din vânzarea tricourile vor merge direct în conturile Asociației Dalia. Campania va dura pana pe data de 22.06.2021, cand Andrei ar fi implinit 3 ani.
#cadou un #tricou simplu sau polo, de adulți sau copii și prin gestul tău poți ajuta copiii cu probleme medicale din Asociația Dalia!
Tricouri de copii (albe și roz) – 50 lei
Tricouri de adulți (albe, roz, negre) – 70 lei