28 ian. 2021

Așa cum am povestit deja, anul acesta debutează cu un nou proiect drag nouă pe care ne dorim să îl înfăptuim de mult timp.

Adoptă un copil la distanță -cel mai recent proiect al nostru își propune recrutarea de oameni dornici de a face o schimbare pentru copiii aflați în situații dificile. Concret ne propunem să facilităm pentru acești copii o “adopție” la distanță prin care oricine poate sprijini lunar unul sau mai mulți copii. Ne dorim ca prin acest proiect copii adoptați la distanță să aibă parte de o viață cât se poate de normală, să meargă la școală și să rămâne aproape de familiile lor.

➸Desfășurare proiect

În această perioadă membri Asociația Dalia vizitează familii pentru a constitui o anchetă socială completă și a afla necesitățile fiecărui copil. Pe măsură ce adunăm date referitoare la cazurilor copiilor vom posta detalii despre aceștia. Pe tot parcursul proiectului vom menține o legătură strânsă atât cu familia cât și cu cadrele didactice pentru a ne asigura că activitatea lor decurge normal și că merg la școală.

➸Cum puteți ajuta?

Vă invităm să ne fiți alături și de această dată pentru că oricine poate adopta un copil la distanță. Sumele donate vor fi folosite pentru a le oferi copiilor ceea ce au nevoie: mâncare caldă, alimente, rechizite școlare, îmbrăcăminte, sprijin și suport pentru continuarea studiilor, acces la servicii medicale. Tot ce trebuie să faceți pentru a contribui activ la acest proiect este să donați orice sumă în conturile Asociația Dalia cu mențiunea adoptă un copil la distanță.

ASOCIATIA DALIA
CIF: 34385297
Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101
Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101
Cod SWIFT: BTRLRO22
PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com

Urmăriți în continuare articolele noastre pentru a vedea evoluția copiilor ajutați prin acest proiect!

Vă mulțumim!