Donații pentru 3 familii nevoiașe din Șeitin

Donații pentru 3 familii nevoiașe din Șeitin

Prin mobilizarea membrilor asociației am reușit să ajutăm 3 familii nevoiașe. Am primit pentru acestea numeroase donații atât materiale cât și bănești. Ne-am implicat, am făcut cunoscute cazurile între prieteni, membrii și alți donatori care au dorit să rămână anonimi și am reușit să ajutăm aceste familii cu tot ce ne-am propus:

1. Fam Drambau cu 4 copii fără curent electric de 4 ani le am plătit toate datoriile către Enel ( 1400 lei) și așteptăm să se emită factura de rebransare pe care o vom achita rapid! Le-am dus multe jucarii, iar Florin, băiatul cel mare a primit o „mașină mare cu telecomanda”, asta și a dorit sa ii aducă Mosu’ , haine, pantofi, tricicleta, rechizite școlare, detergenți, alimente, medicamente uzuale, brad cu toate podoabele necesare și o teracotă pe care ne-am oferit să o montăm.

2. Pentru fam Drăgoi, care în toată sărăcia lor au înfiat o fetita de 3 săptămâni abandonată în spital am putut oferi o mașină de spălat și hidrofor  (nu au apă curentă), aragaz cu butelie, frigider cu congelator, TV, teracota, canapea, haine pentru toată familia, alimente, scutece, lapte praf, pătuț și cărucior pentru bebe Dalida, jucării, medicamente uzuale, detergenți și pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor un brad împodobit.

3. Jeni, mama care își creste singura băiețelul de 2 ani pe care l am ajutat și sa se opereze la ambii ochi a primit haine, alimente, mașina de spălat, frigider cu congelator, aragaz, jucării, brad împodobit și medicamente.