Poveste lui Matei

Povestea lui Matei-copilul vesel și frumos din Arad ne-a impresionat foarte mult. La scurt timp după ce a împlinit 1 an a primit vestea ca suferă de retinoblastom la ochi (cancer ocular).

Intervenția chirurgicala și tratamentul aferent nu se pot face în România, asa că părinții au căutat ajutor în străinătate. Au fost nevoiți să plece toți la o clinica din Barcelona, unde a fost acceptat pentru tratament. Costurile tratamentului sunt uriașe- depășesc 85.000 euro. Am făcut apel către toți #arădenii care vor sa fie alături de acest copil frumos, sa vireze bani în contul #AsociațieiDalia orice sumă pentru a-l ajuta pe Matei.

Documentele medicale care atesta acest caz sunt în posesia Asociației Dalia și au fost publicate în grup.

În decurs de 1 lună  am primit donații pentru Matei și am transferat în etape bani în contul familie care era în Barcelona la tratament. Cazul a fost urmărit și actualizat pe grupul asociației.

După luni de tratament am primit o veste extraordinară: tumora lui Matei a devenit inactivă! Minunile există și se realizează prin fiecare dintre noi. Am reușit să îl ajutăm pe micuțului Matei cu o suma totală de aproximativ 20.000 de euro. Va mulțumim pentru toată mobilizarea de care ați dat dovada!